Laatste nieuwsbrief/items

ADRES PARKEREN RONDALD MCDONALD HUIS SOPHIA ROTTERDAM:

PARKEERGARAGE: de Wytemaweg 12, 3015 CN Rotterdam

____________________________________________

Beste deelnemer,

In aanvulling op onderstaand bericht van gisteren maken wij u er nog op attent dat het Ronald McDonald Huis Sophia – onze startlocatie – in de Milieuzone van Rotterdam ligt. Meer informatie hierover is te vinden onder de link https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/milieuzone/ . Goed beschouwd gaat het alleen om auto’s op diesel van vóór 1-1-2001. Oldtimers van 40 jaar en ouder zijn volgens de website van de gemeente Rotterdam wél toegestaan in de milieuzone.  

Wilt op 18 mei deelnemen in een auto die niet in de Milieuzone Rotterdam mag komen, contact ons dan even. Dan zoeken we met u naar een oplossing.

Met sportieve groet,

Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier

____________________________________________

Beste deelnemer,

Wat leuk dat u erbij bent op 18 mei a.s.! Het belooft weer een mooie rally te worden. In deze nieuwsbrief en met nog twee weken te gaan de nodige “huishoudelijke mededelingen” over de start van de rally. We hebben namelijk een unicum dit jaar…..

We starten de zevende editie van de Willem IV Rally vanuit het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam!

Het doel waar we het allemaal voor doen!

Wij zijn er erg blij mee dat Natasja Jongenotter van het Ronald McDonald Huis ons wil ontvangen! En dat niet alleen; voor degene die dat willen zal Natasja ook een (korte) rondleiding verzorgen door het Huis. Geweldig toch! Hier komen wij verderop in dit bericht op terug, want degene die de rondleiding willen, dienen op 18 mei wel  iets vroeger aanwezig te zijn dan degenen die geen rondleiding willen.

De bijzondere startlocatie van dit jaar betekent dat de equipes worden opgesteld in de parkeergarage aan de Wytemaweg 12, 3015 CN Rotterdam. Deze dus:

De ingang van het Ronald McDonald Huis Sophia ligt ook aan de Wytemaweg, namelijk aan nummer 70. Let wel op: er zijn meerder parkeergarages bij het ziekenhuis en dus ook meerdere ingangen. Je kunt echter niet van de ene parkeergarage in de andere komen en weet even dat de maximale doorrijhoogte 1.90m. is.

Bij binnenkomst in de parkeergarage is het de bedoeling dat u een parkeerkaart neemt, waarop uw kenteken staat. Deze parkeerkaart heeft u nodig om weer uit te kunnen rijden. U krijgt namelijk geen uitrijkaart; wij begeleiden u er weer uit.

Na binnenkomst moet u naar niveau -1, vak K. Dit parkeervak ligt wat verder weg van de trappenhuizen en uitgang en de bedoeling is dat alle deelnemers daar bij elkaar kunnen parkeren. Uiteraard staan wij daar om u te ontvangen, uw deelnemersnummer uit te reiken en de rallyschilden te bevestigen.

Vanuit de parkeergarage wijzen wij u de weg naar het Ronald McDonald Huis of we begeleiden u er heen.

Er zal in de parkeergarage, niveau -1, vak K  voortdurend iemand van ons blijven, zodat de auto’s niet alleen worden gelaten. Verder is er ook beveiliging van de garage aanwezig in de garage inclusief camera’s.

De planning is dat degene die de rondleiding willen, zich uiterlijk 9.30 uur melden in de parkeergarage. Degene die niet deelnemen aan de rondleiding dienen zich uiterlijk 10.15 uur te melden in de parkeergarage. Om 10.30 uur staat de briefing gepland, voorafgegaan door het welkomstwoord van onze president Piet van den Bos en Natasja Jongenotter.

Omdat wij graag willen weten hoeveel personen deelnemen aan de rondleiding, willen wij u vragen ons uiterlijk maandag 13 mei 2019  te berichten of u wel of niet aan de rondleiding wilt deelnemen. Hopelijk lukt dat u. U kunt dat doen bij het betreffende Lionslid waar u contacten mee heeft ofwel via een reply op dit bericht.

Tot slot kunt u uw partners die niet meerijden of andere belangstellenden die niet meerijden, nog tot dinsdag 6 mei 2019 aanmelden voor alleen het diner. Diegenen die dat nog willen kunnen zich wenden tot een van ons of via een reply op deze email. De kosten bedragen € 65 p.p. all-in.

Vòòr 6 mei 2019 vernemen wij ook graag eventuele dieetwensen en allergieën, waaronder wij gemakshalve ook maar even verstaan vegetarisch of veganistisch. Een aantal mensen heeft dat al doorgegeven, maar mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan alsnog graag even bericht.

Wij kijken uit naar de 18e! Tot dan!

Met sportieve groet,

Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier